Atenció al client: D-J 09:00h – 14:00h / 15:00h – 18:00h DV – 08:00h – 16:00h

CONSULTA AQUÍ si repartim al teu CP

CONSULTA AQUÍ si repartim al teu CP

Soulblim Nature,
una historia pagesa

ELS NOSTRES CAMPS

Som la família Torras, pagesos de Sant Climent de Llobregat i venim de lluny. Som cinc generacions dedicades al camp i l’horta de manera contínua, preservant coneixements i tècniques que avui ens han permès conciliar l’agricultura l’ecològica. Des de Sant Climent de Llobregat fins als camps més propers a la marina del delta la nostra família mena la terra des de fa gairebé dos-cents anys, avui som un comerç de proximitat acumulant experiència i portant els nostres aliments de collita pròpia als pobles i ciutats del Baix Llobregat i als mercats de Barcelona.

Els Torras hem viscut els avenços i canvis tecnològics i la seva repercussió sobre els camps i els seus fruits dia a dia. L’Antoni Torras, quarta generació, visita diàriament els seus camps per acompanyar i assessorar els seus. L’Antoni recorda quan baixaven de Sant Climent als camps de la marina (Viladecans, Gavà,…) en un carro tirat per cavalls i matxos. També rememora l’odissea que representava portar els productes frescos a Barcelona, concretament als mercats de Galvany i la Barceloneta, on la família gestionava una parada. Primer amb traginers que duien els productes amb coves de vímet fins a Barcelona en un trajecte que podia durar fins a cinc hores. Després van arribar els primers camions i la millora de les carreteres, escurçant la durada del viatge cada cop més. Han canviat els temps i les tècniques i els mitjans han evolucionat, però com assegura l’Antoni, els nostres productes segueixen sent els mateixos. Des d’anar als camps de conreu amb carro i no disposar de llum elèctrica fins a la venda on line passant per la introducció de maquinària hem recorregut un llarg camí, sempre guiats per la voluntat i l’optimisme de voler oferir un producte cada cop millor.

Generació rere generació hem mantingut una producció tradicional des de la vinya i l’olivera fins als cirerers, pruneres i presseguers passant per les carxofes, enciams, tomàquets, carbassons, escaroles, espàrrecs, porros, espinacs, bledes, tirabecs, entre molts d’altres. Respectant sempre la temporada. La fruita, les hortalisses i la verdura tenen el seu temps de sembra i recol·lecció.

Ara, pots comprar fruites i verdures de proximitat a través de Soulblim Nature. La nostra plataforma on-line on podràs trobar el nostre producte de temporada de collita diària, i altres productes per a complementar la teva cistella d’alta qualitat i/o Km0 – Eco.

UNA VIDA AL CAMP

Després d’una llarga reflexió sobre els models de producció agrària i la seva distribució, l’any 2010 vam crear L’Hortet del Baix, que va significar un pas endavant per a la nostra família. La nostra proposta va més enllà d’una simple producció agrària, es tracta d’acostar-nos al consumidor i oferir-li producte de proximitat ecològic i de qualitat. Hem fet nostres tots els preceptes que es desprenen de la filosofia de proximitat, més coneguda com a Kilòmetre 0, i l’actitud i normes culinàries que han desembocat en l’associació Internacional Slow Foood. El nostre servei on line facilita poder gaudir d’uns productes naturals i d’alta qualitat amb preus justos sense haver-se de preocupar de com conciliar horaris, sense moure’s de casa.

Ho fem a partir de la combinació de la nostra experiència i els nous protocols de producció ecològica en un territori agraït com és el parc agrari del Baix Llobregat.

El nostre desig es basa en satisfer els consumidors a partir d’un producte ecològic, amb varietats que la nostra família ha cultivat tota la vida i recuperant aquelles que durant anys han estat abandonades.

Volem que el nostre client gaudeixi de nou del sabor, l’aroma i la textura de la verdura i la fruita.

Millorar la qualitat de la fruita i la verdura que consumim passa per superar els models de venda i distribució que darrerament han proliferat a casa nostra. Es tracta d’establir un pont directe entre els nostres camps i horts i la cuina i la taula dels nostres consumidors. El kilòmetre 0 a la teva taula amb preus justos per al pagès i el consumidor, preservant la biodiversitat i garantint aliments nets i bons.

Però encara hem anat més enllà: hem establert aliances amb d’altres pagesos i ramaders que pensen i treballen com nosaltres, gent que cerca la sostenibilitat de les seves explotacions, la producció ecològica i la qualitat. Per això t’oferim un extens catàleg de productes perquè puguis gaudir de productes d’alta qualitat sense moure’t de casa. Venda de fruita i verdura on-line a domicili a Barcelona i zones properes.

PER UNA ALIMENTACIÓ DE QUALITAT

El nostre repte per la qualitat ens ha portat a treballar amb els millors xefs de casa nostra. Els portem als nostres camps, a la nostra horta, comproven in situ les nostres tècniques de treball, tasten els nostres productes i ens aconsellen. També nosaltres entrem a la seva cuina mitjançant la recuperació de productes i varietats oblidades o massa sovint arraconades sense motiu. La suma de les tècniques culinàries més tradicionals així com de les més innovadores i disruptives i la nostra experiència solca nous camps que acaben repercutint en una millor varietat de la qual tots obtenim un clar benefici. Junts estem posant les bases per a la millora i la recuperació de la nostra fruita, verdura i hortalisses. L’excessiva uniformització de l’oferta a causa de les restriccions que ha imposat la gran distribució comercial ha fet desaparèixer moltes varietats de les nostres cuines i taules. Gents com Xavier Pellicer, Fermí Puig o Iñaki L. De Viñaspre col·laboren amb nosaltres des del mateixos camps o des de la seva cuina. La seva opinió i consells són importants per a nosaltres. Però no ens quedem aquí, volem que els nostres clients ens acompanyin en aquest llarg i renovat camí, la vostra opinió és molt important per a nosaltres. La volem saber, la necessitem per millorar. L’objectiu és fer una agricultura més sostenible, millorar la qualitat de la nostra alimentació mitjançant productes bons, nets i justos.

Ara, som Soulblim Nature.

Ens acompanyeu?

Vols conèixer totes les novetats i ofertes de Soulblim Nature?

Deixa'ns el teu Whatsapp i forma part de la nostra llista de difusió setmanal.